Bestemmingen

Albanië

Mannenexpeditie

OPLADEN IN DE
BERGEN ALBANIË.

Albanië ligt op vier uur vliegen van Nederland ter hoogt van de hak van Italië. We landen zaterdag op het vliegveld van de hoofdstad Tirana en rijden direct door richting het meest afgelegen en spectaculaire gedeelte van het land, de Albanese Alpen in het noorden. Hier komen vrijwel geen toeristen. We hiken met een ervaren gids naar de meest afgelegen plekken van het land.

We overnachten in tenten, onder de sterren, of in simpele herbergen gerund door de altijd gastvrije Albanese families.

Onderdeel van deze reis zal ook een 24 uurs solo quest zijn. Een unieke mogelijkheid om midden in deze afgelegen bergen te ervaren welke inzichten de natuur je kan geven. Deze ceremonie, een eeuwenoud ritueel, dat gebruikt wordt om ten diepste er achter te komen welk Pad je hebt te lopen in het leven, is in veel gevallen levensveranderend voor deelnemers aan vorige expedities geweest.

Deze reis, het op stap zijn met een selecte groep mannen, een week ontdaan zijn van telefoons, camera’s, horloges, terwijl je diep een berglandschap intrekt is in staat om op veel niveaus impact te maken op jouw leven als man, vader, professional. Als mens. De verdieping die ontstaat in jezelf door de isolatie in de bergen, het loskomen van al je to do’s, je rollen, gekoppeld aan de reflectie tijdens de sharings en de ceremonies maken deze reis tot een enorm krachtige mogelijkheid tot transformatie.

We wandelen, komen tot rust, eten goed, delen, genieten, en lachen ook een boel.

De laatste avond zullen we doorbrengen in Tirana, waar op een wijnboerderij een feestmaal onder de druiventrossen op ons wacht.

Deze reis naar Albanië is een combinatie van vakantie, beweging, verdieping, op stap zijn met een groep mannen (veelal ondernemers en ambitieuze professionals tussen de 35-55 jaar) die net als jij op zoek zijn naar verdieping op een nuchtere manier, en willen genieten van een van Europa’s ruigste en afgelegen Alpenlandschappen die je kunt vinden.

Albanië

IN EEN NOTENDOP:

Op stap met een groep van maximaal 10 mannen. Allen met een fysieke goede basisconditie, zodat we goed door kunnen stappen.

Diep het land in trekken omdat bagage perfect gecoördineerd wordt

Ervaren crew gevormd door Jaap Duin en Gent Mati (oprichter Outdoor Albania)

24 u vision quest onder deskundige begeleiding van Jaap

7 dagen geen telefoons en camera’s

Meerdere dagen hiken in de meest afgelegen gedeelten van Albanië (Skoder, Gjakova)

Genoeg mogelijkheden om stil en alleen te zijn in de natuur

Geen verplicht programma, je doet mee op de manier die goed voelt voor je

Alle maaltijden zijn grotendeels biologisch, traditioneel en van hoge kwaliteit.

Celebration dinner op de laatste avond met Albanese wijnen en fantastisch eten

Slapen in tenten, herbergen of onder de sterren.

Een persoonlijke coachingssessie van Jaap Duin twv 500 euro voor of na de reis.

Albanië

Wie zijn de begeleiders in deze week?

Jaap Duin

Jaap Duin

PSYCHOLOOG EN OPRICHTER ELEMENTS EXPEDITIONS

Jaap Duin

“Ik ben in het dagelijks leven sparringpartner en het klankbord van mensen die moeten presteren onder grote druk. Ik help ze, in een wereld die supersnel gaat, dichtbij zichzelf te blijven.

Tijdens deze week ben ik aanwezig als facilitator, coach, psycholoog, mens. Geef het een naam. Ik help de deelnemers met reflecteren en de signalen gebruiken die we vanuit onze omgeving, de prachtige Albanese natuur, door onze ogen en oren binnenkrijgen.

Een reis door Albanië is, op de manier zoals wij dat doen, een levensveranderende ervaring. Inmiddels begeleid ik deze reizen zo’n 10 jaar. Voor veel deelnemers is het de enige keer in hun leven dat ze 7 dagen helemaal los staan van hun thuisfront, hun dagelijks leven. De inzichten die we met elkaar opdoen, de diepte van delen, de bereidbaarheid naar onszelf te kijken… Het is iets dat me op diep niveau vervult. Ik ben dankbaar daarin aanwezig te mogen zijn samen met de groep mannen die in het diepe springen met me, en met Gent onze gids, die op een fantastische manier een verbinding vormt naar het land en de omgeving.”

Gent Mati

Gent Mati

GIDS EN OPRICHTER OUTDOOR ALBANIA

Gent Mati

INFORMATIE OVER DE ALBANIË EXPEDITIE

Maximaal 10 deelnemers

Data Albanië 2022

3-10 september

Wat is de investering?

NORMAAL: € 4300
EARLYBIRD*: € 3900

(*De earlybird prijs geldt voor inschrijven en betalen voor 1 maart 2022).

* Dit bedrag is exclusief BTW. De vlucht naar Tbilisi (ongeveer €200) is hierin niet inbegrepen, alle andere zaken wel: maaltijden, overnachtingen, gidsen, ceremonies, lunches en diner op de laatste avond.

Deze expeditie is voor ondernemers aftrekbaar. Uiteraard sturen we je een factuur op maat. Mocht deze investering een probleem voor je zijn, laat het ons weten. We kunnen je de mogelijkheid geven om dit bedrag in termijnen te voldoen bijvoorbeeld.

Meer informatie Stel je vragen via WhatsApp