Bestemmingen

Georgië

Mannenexpeditie

OPLADEN IN DE
BERGEN VAN DE
GEORGIË.

Georgië ligt op zo'n vijf uur vliegen van Nederland aan het oostelijkse punt van de zwarte zee.We landen zaterdag op het vliegveld van de hoofdstad Tbilisi en slaan ons tentenkamp op in de lage Kaukasus op zo'n drie uur rijden oostelijk van de hoofdstad. We bevinden ons op een plek waarin we vrijwel geen toeristen tegen zullen komen. We hiken met onze ervaren gids en fotograaf Thomas naar de meest afgelegen plekken van dit prachtige land.

We overnachten in tenten, onder de sterren, of in simpele herbergen gerund door de altijd gastvrije Georgische families.

Onderdeel van deze reis zal ook een 24 uurs Solo Quest zijn. Een unieke mogelijkheid om midden in deze afgelegen bergen te ervaren welke inzichten de natuur je kan geven. Deze ceremonie is een eeuwenoud ritueel, dat gebruikt wordt om er ten diepste achter te komen welk Pad je hebt te lopen in het leven. Deze quest is in veel gevallen levensveranderend voor deelnemers aan onze expedities.

Deze reis, het op stap zijn met een selecte groep mannen, een week ontdaan zijn van telefoons, camera’s, horloges, terwijl je diep een berglandschap intrekt, het maakt diep diep impact op jouw als deelnemer. Als man, vader, professional, als mens. De verdieping die ontstaat in jezelf door de isolatie in de bergen, het loskomen van al je to do’s, je rollen, gekoppeld aan de reflectie tijdens de sharings en de ceremonies maken deze reis tot een enorm krachtige mogelijkheid tot transformatie.

We wandelen, komen tot rust, eten fantastisch eten bereid door onze chef, delen. En uiteraard wordt er een boel gelachen.

De laatste avond zullen we doorbrengen in guesthouse waar traditionele Georgische zangers ons zullen begeleiden bij de maaltijd. Een feestmaal onder de druiventrossen.

Deze reis naar Georgië is een combinatie van vakantie, beweging, verdieping, op stap zijn met een groep mannen (veelal ondernemers en ambitieuze professionals tussen de 35-55 jaar) die net als jij op zoek zijn naar verdieping op een nuchtere manier, en willen genieten van een van meest afgelegen berglandschappen die je kunt vinden.

Georgie

IN EEN NOTENDOP:

Op stap met een groep van maximaal 11 mannen. Allen met een fysieke goede basisconditie, zodat we goed door kunnen stappen.

Diep het land in trekken omdat bagage perfect gecoördineerd wordt

Ervaren crew gevormd door Jaap Duin en Thomas van Hemert

24 u Solo quest onder deskundige begeleiding van Jaap

7 dagen geen telefoons en camera’s

Meerdere dagen hiken in de meest afgelegen bergen van Georgië

Genoeg mogelijkheden om stil en alleen te zijn in de natuur

Geen verplicht programma, je doet mee op de manier die goed voelt voor je

Alle maaltijden zijn grotendeels biologisch, traditioneel en van hoge kwaliteit bereid door onze 'traveling chef'.

Celebration dinner op de laatste avond met Georgische wijnen en fantastisch eten

Slapen in tenten, herbergen of onder de sterren.

Een persoonlijke coachingssessie van Jaap Duin twv 500 euro voor of na de reis.

Georgië

Wie zijn de begeleiders in deze week?

Jaap Duin

Jaap Duin

PSYCHOLOOG EN OPRICHTER ELEMENTS EXPEDITIONS

Jaap Duin

“Ik ben in het dagelijks leven sparringpartner en het klankbord van mensen die moeten presteren onder grote druk. Ik help ze, in een wereld die supersnel gaat, dichtbij zichzelf te blijven.

Op deze driedaagse ben ik aanwezig als facilitator, coach, psycholoog, mens. Geef het een naam. Ik help de deelnemers met reflecteren en de signalen gebruiken die we vanuit onze omgeving, de prachtige Georgische natuur, door onze ogen en oren binnenkrijgen. Een reis door Georgië is, op de manier zoals wij dat doen, een levensveranderende ervaring. Voor veel deelnemers is het de enige keer in hun leven dat ze 7 dagen helemaal los staan van hun thuisfront, hun dagelijks leven. Ik ben dankbaar daarin aanwezig te mogen zijn samen met Thomas onze gids.”

Thomas van Hemert

Thomas van Hemert

Gids, Fotograaf en oprichter Into the Kaukasus

Thomas van Hemert

MELD JE HIER DIRECT AAN VOOR de georgië - Mannenexpeditie

Maximaal 11 deelnemers

Data Georgë 2023

2-9 september

Wat is de investering?

SUPER EARLYBIRD*: € 4100
EARLYBIRD**: € 4500
NORMAAL: € 5000

(*de super early bird geldt voor inschrijven en betalen voor 31 januari 2023).

(**De earlybird prijs geldt voor inschrijven en betalen voor 1 maart 2023).

* Dit bedrag is exclusief BTW. De vlucht naar Tbilisi (ongeveer €200) is hierin niet inbegrepen, alle andere zaken wel: maaltijden, overnachtingen, gidsen, ceremonies, coaching voorafgaand of na afloop van de reis, lunches en diner op de laatste avond.

Deze expeditie is voor ondernemers aftrekbaar. Uiteraard sturen we je een factuur op maat. Mocht deze investering een probleem voor je zijn, laat het ons weten. We kunnen je de mogelijkheid geven om dit bedrag in termijnen te voldoen bijvoorbeeld.

Meld je aan