Georgië 2019:
31 augustus-7 september
 

Georgië ligt op vier uur vliegen van Nederland ingeklemd tussen de bergen van de Grote en Kleine Kaukasus.

Deze reis duurt 7 dagen, waar andere expedities tot nu toe 6 dagen geduurd hebben. Dit heeft te maken met de langere transfertijd.

We landen zaterdag op Tblisi airport en rijden direct richting het meest afgelegen en spectaculaire gedeelte van het land, de hooggebergten in het Westen. Hier komen vrijwel geen toeristen. We hiken met een ervaren gids naar de meest afgelegen plekken van het land.

We overnachten in tenten, onder de sterren, of in simpele herbergen gerund door de altijd gastvrije Georgische families.

Onderdeel van deze reis zal ook een 24 uurs solo quest zijn. Een unieke mogelijkheid om midden in deze afgelegen bergen te ervaren welke inzichten de natuur je kan geven.

De laatste avond zullen we doorbrengen in Tblisi, waar we een feestmaal onder de druiventrossen op ons wacht, en we zullen luisteren naar traditionele Georgische liederen gezongen door zangers van het wereldberoemde staatsensemble.

Georgië zullen we in 2019 voor het eerst bezoeken met Elements Expeditions. Met haar eindeloze bergen, kraakheldere bergmeren en vriendelijke mensen is dit land de perfecte plek om een expeditie van Elements Expeditions te ervaren.

———————————————————————————————————————————--

Wat is een Elements Expeditie? :

Een week in de natuur zonder telefoon en camera’s.

Er komt dan een andere kant van jezelf naar voren. De kant die onveranderlijk is, en aan de basis staat van alle dingen die je doet en vormgeeft in je leven. De kant die gaat over jou als mens. En dus over jou als man, vader, professional, zoon, vriend, noem maar op.

Centraal daarin staat altijd de verbinding tussen jou en de natuur. Die verbinding respecteren we met stilte, met het delen van verhalen, en gewoon, door er als een groep mannen of vrouwen op uit te trekken. Zo ontstaat er vanzelf diepte, lol en ontspanning wanneer het kan.

Door de natuur, en daarin onze expedities, krijg je een helder beeld van waar je bent en wat het leven van je wilt. Hierdoor ontstaat rust en ruimte. Zodat je kunt reflecteren op je leven. Zaken weer helder gaat zien.

———————————————————————————————————————————--

In een notendop:

 • Op stap met een groep van maximaal 12 mannen. Allen in fysiek gezonde conditie, zodat we goed door kunnen stappen.

 • Diep het land in trekken omdat bagage perfect gecoördineerd wordt

 • Ervaren crew gevormd door Jaap Duin en Thomas van Hemert (ervaren gids, fotograaf en Georgisch en Nederlands sprekend)

 • 24 u vision quest onder deskundige begeleiding

 • 7 dagen geen telefoons en camera’s

 • Meerdere dagen hiken in de meest afgelegen gedeelten van west Georgië

 • Genoeg mogelijkheden om stil en alleen te zijn in de natuur

 • Geen verplicht programma, je doet mee op de manier die goed voelt voor je

 • Alle maaltijden zijn grotendeels biologisch, traditioneel en van hoge kwaliteit.

 • Celebration dinner op de laatste avond met traditioneel Georgische muziek, eten en drinken.

 • Slapen in tenten, herbergen of onder de sterren.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op deze expeditie. Na vijf bestemmingen te hebben bezocht en inmiddels meer dan 200 mensen te hebben begeleid in het framework van Elements Expeditions, durf ik te zeggen dat een Elements Expeditie een ervaring is die je raakt, die je vormt, en die je nooit meer vergeet.

Jaap Duin
jaap@elementsexpeditions.com
0610132018"The Elements Expedition was a moment to look back and pause for a second. Reflecting on essential questions in my life is something I hardly do in my daily life. I'm just too busy. No phones, a fantastic group, a perfect program outline and the magical Albanian mountains made this expedition extremely valuable for me"

Investering

De investering in de 7daagse expeditie naar Georgië is  €1350. Dit bedrag is exclusief BTW. De vlucht naar Tiblisi (ongeveer €200) is hierin niet inbegrepen, alle andere zaken wel: maaltijden, overnachtingen, gidsen, ceremonies, lunches en diner op de laatste avond.

Deze expeditie is zowel voor ondernemers (scholing) als voor particulieren aftrekbaar. Uiteraard sturen we je een factuur op maat.
Mocht deze investering een probleem voor je zijn, laat het ons weten. We kunnen je de mogelijkheid geven om dit bedrag in termijnen te voldoen bijvoorbeeld.