Texel
          12-13-14 april
20-21-22 september            Texel is mijn geboortegrond.
Hier doet de tijd iets anders. 
Je bent omringd door zee. De wind waait je hoofd schoon.

Ik neem je mee op reis. Naar de stilste plekken van het eiland.

We gaan op vrijdagavond de zweethut in, altijd een mooie diepe reis naar binnen.  

Op zaterdag en zondag trekken we de natuur in. Lopen, bewegen, ademen. Het lijf aan de gang zetten, helder worden. Er is een korte ‘visionquest’ van zo’n acht uur in deze dagen.

Je bent dan alleen in de natuur, in stilte, voor zo’n 8 uur. Genoeg tijd om uit te rusten, te overdenken, plannen te maken en antwoorden te krijgen.

3 dagen even weg van gezin, partner, je baan, je bedrijf. Dat is waardevol, en noodzakelijk. Zodat je niet volloopt. Volloopt met gedoe, dingen die moeten, stress, irritatie. 

Geen telefoons, geen camera's.

Er hoeft dan niet zoveel meer. 

Af en toe zal ik iets delen. Waardevolle inzichten die ik dagelijks opdoe in mijn werk als psycholoog en coach. En ervaringen over hoe we de natuur kunnen gebruiken als ritme in ons leven. Zodat er meer daadkracht, creativiteit en visie in je leven ontstaat. 

Als je ook iets wilt delen, prima. En anders ben je stil.

Er is goed eten, en er brandt een warm vuur. 

We overnachten back to basic en nemen af en toe een duik in zee. 

De groep zal, net als op alle andere expedities, nooit groter zijn dan 12 man. Zo is er genoeg ruimte voor verdieping en afzondering. 

Ik kijk uit naar jullie komst.

 

Hartelijke groet vanaf een helder Texel.

 

Jaap Duin.
Texelaar.
Oprichter Elements Expeditions. 


Wie is je begeleider op deze driedaagse?

elements expeditions.jpeg

“Ik ben in het dagelijks leven psycholoog en coach voor (top)ondernemers, leiders, TEDX sprekers en professionals die moeten presteren onder extreme druk. Voor deze mensen ben ik een klankbord, vertrouwenspartner en adviseur. Ik zie en voel dingen scherp, en haal de ruis weg. Ik help deze mensen in een wereld die supersnel gaat, dichtbij zichzelf te blijven. Als er grote krachten op een mens inwerken is het belangrijk om sterke wortels te hebben.
Op deze driedaagse hoef ik niet zoveel te doen, de natuur om ons heen doet genoeg. Ik help de deelnemers met reflecteren en de signalen gebruiken die we vanuit onze omgeving, de prachtige Texelse natuur, mijn geboortegrond, door onze ogen en oren binnenkrijgen.
Zo’n driedaagse is altijd verruimend, altijd leerzaam. Het is fantastisch om met een groep mannen te delen, vuur te stoken, en te praten over de onderwerpen waar normaal gesproken weinig tijd voor is.”

Jaap DuinWat is de investering?

De investering in deze expeditie naar Texel is  €425 (excl. BTW) en is zowel voor particulieren als professionals als scholing aftrekbaar.